Як приготувати яловичину з чорносливом?
Сьогодні дізнаємося рецепт тушкованої яловичини з чорносливом і не забудемо його приготувати для своїх домочадців.
З чого будемо готувати м’ясо з чорносливом
- 800-1000 г яловичини
- Чорнослив – 10 шт
- Томатна паста або соус – 2 ст. ложки
- 2 невеликі головки цибулі
- 1-2 свіжої моркви
- 2-3 великих зубчики часнику
- 1-2 болгарських перцю
- Спеції ось тут можна дізнатися подробнее
Для приготування рецепту такої страви, як тушкована яловичина з чорносливом не потрібні особливі кулінарні здібності та якісь навички, а приготувати її зможе звичайний холостяк, що перебивається фастфудом.
Якщо м’ясо лежало в морозилці, то м’якоть яловичини розморожуємо, ретельно промиємо та поріжемо на шматочки розміром 2-3 см. При необхідності зріжте велику плівку з м’яса.
У глибокій сковороді на олії обсмажуємо яловичину, періодично її помішуючи. Вогонь виставляйте мінімальний, накрийте кришкою та нехай м’ясо смажиться.