Рецепти 

Як приготувати яловичину з чорносливом?

Сьогодні дізнаємося рецепт тушкованої яловичини з чорносливом і не забудемо його приготувати для своїх домочадців.

З чого  будемо готувати м’ясо з чорносливом

  • 800-1000 г яловичини
  • Чорнослив – 10 шт
  • Томатна паста або соус – 2 ст. ложки
  • 2 невеликі головки цибулі
  • 1-2 свіжої моркви
  • 2-3 великих зубчики часнику
  • 1-2 болгарських перцю
  • Спеції ось тут можна дізнатися подробнее

Для приготування рецепту такої страви, як тушкована яловичина з чорносливом не потрібні особливі кулінарні здібності та якісь навички, а приготувати її зможе звичайний холостяк, що перебивається фастфудом.

Якщо м’ясо лежало в морозилці, то м’якоть яловичини розморожуємо, ретельно промиємо та поріжемо на шматочки розміром 2-3 см. При необхідності зріжте велику плівку з м’яса.

У глибокій сковороді на олії обсмажуємо яловичину, періодично її помішуючи. Вогонь виставляйте мінімальний, накрийте кришкою та нехай м’ясо смажиться.

Related posts